Cum îmi pot șterge contul?
Deși ne-ar părea rău să nu mai ai cont în aplicația noastră, pașii sunt următorii:
- Te conectezi in aplicatie;
- Accesezi tab-ul ”Meniu” din aplicație;
- Selectezi ”Contul meu”;
- Apesi butonul „Ștergere cont”
- Confirmi acțiunea de ștergere a contului, aceasta însemnând că îți vei șterge toate datele și toate setările.
Contul se va închide automat după 30 de zile de la solicitare, timp în care te poți răzgândi și îți poți accesa și recupera contul în orice moment.
Te rugăm să ai în vedere că odată ce ai închis contul, acesta nu mai poate fi recuperat și dacă dorești să beneficiezi de serviciile SelfPay va fi necesară crearea unui nou cont de utilizator.
Te-a ajutat acest răspuns?