Cum pot șterge un cont SelfPay Now?

Contul poate fi șters din aplicație astfel:
• Conectați-vă în aplicație;
• Accesați Meniu ≡;
• Intrați la „Contul meu”;
• Derulați până jos;
• Apăsați „Șterge contul” ;
• Confirmați ștergerea.

Ștergerea completă a datelor se finalizează în 31 de zile, din motive tehnice (include eliminarea din copiile de siguranță).

Te-a ajutat acest răspuns?

Nu ai găsit răspunsul?

Vorbește direct cu echipa de suport.

Apasă butonul de chat din dreapta jos

Program LiveChat
Luni–Vineri: 8:00–21:00
Sâmbătă–Duminică: 9:00–17:00

Suport clienți